keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Miksi on blogi hiljennyt?

Nyt on taas ollut pitkä aika, etten ole tänne mitään postaillut, mutta se johtuu ihan yksinkertaisesti siitä, että olen hyvin monesta asiasta kiinnostunut, ja kun joku toinen kiinnostuksenkohde nostaa enenevissä määrin kiinnostustaan, se on jostain muusta pois - ajallisesti ainakin, jos ei muuten.

Tällä hetkellä kaikki aikani menee työssäoppimassa, sekä ravinnon ja liikunnan parissa. Olen siis ahkerasti etsiskellyt tietoa ravinnosta sekä uusia reseptejä ja kokeillut niitä. Lisäksi olen alkanut aivan uudella innokkuudella hoitaa kuntoani - sykemittarinkin mieheni oli minulle eilen ostanut! <3

Liikuntani koostuu siis lenkkeilystä (joko työmatkat tai illalla erikseen tehty lenkki), kahvakuulailusta ja pilateksesta tällä hetkellä. Kuntosalikortin hankintakin on kyllä vahvasti ollut mielenpäällä, mutta kun saisipa vielä aikaiseksikin! Ja kävelysauvat, ne on kyllä hankittava!

Tästä syystä en ole ulkonäköasioihin juuri panostanutkaan. Töihin nyt menen huolitellun näköisenä (tai ainakin kovasti yritän siihen suuntaan!), mutta varsin tylsä vaatetus aina päälläni. Tässä kohtaa käytännöllisyys kun iskee vastaan - työmatkojen kävely ja kuuden tunnin seisoskelu vaatii ihan eri pukeutumiskoodin kuin bussimatkustaminen ja kuuden tunnin istuskelu koulussa. ;)

Nyt siis kysymys teille! Haluatteko, että postaan myös urheiluistani ja ravinnostani, vai yritänkö saada jutunjuurta enempi blogin aiheeseen liittyen tai olen kokonaan postaamatta, kunnes sitä jutunjuurta oikeasti löytyy - muustakin kuin urheilusta tai ravinnosta?

Ja edelleen, tänne voisi käydä kommentoimassa, mistä haluaisi niitä postauksia lukea, koska päivänasua yms. lukuunottamatta voin kyllä kaikenlaista muuta ulkonäköön tmv. postailla, jos urheilut ja ravinto eivät kiinnosta. ;)

2 kommenttia:

Jätäthän ihmeessä kommentin!