keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

INGLOT

Yleensä, kun menen työharjoittelupaikkaani, menen sinne mielessäni vain hälyttimet (joita siis kiinnitän vaatteisiin), henkarit ja sovituskopit. Kävelen kauppakeskuksen läpi mitään näkemättä ja mitään kuulematta, suuntana ainoastaan oma työpisteeni.

Ja kun lähden sieltä, kävelen lyhintä reittiä ulos, kaivan mp3 -soittimeni laukusta ja kuuntelen sitä, noteeraamatta ympäristöäni millään tavalla. Suunta on kotiin ja vauhdilla, vaikka työssäni viihdynkin.

MUTTA. Tänään kuulin vahingossa meinoksen, jota minun ei ehkä olisi pitänyt kuulla. INGLOT Cosmetics myymälä Raision Myllyssä. Vahingossa kävelin sisään. Sydän meinasi pysähtyä. Siis ihan oikea pieni kauppa pullollaan kauniita meikkejä hienosti järjesteltynä - väreittäin, totta kai.




Hintalappuja tuolla ei ollut ainuttakaan, joten tuotteiden hintatasosta en osaa sanoa mitään, mutta joku päivä menen kyllä tiedustelemaan noiden herkullisten väristen luomivärien hintatietoja... Puhumattakaan huulipunasta! Bongasin nimittäin jo lyhyelläkin visiitilläni aivan täydellisen kirkkaanpunaisen huulipunakaunottaren! <3__<3

Onko teillä kokemuksia Inglotin tuotteista?

1 kommentti:

  1. Oi ihanaa! Tuolla täytyykin käydä, kun seuraavaksi menen myllyyn :)

    VastaaPoista

Jätäthän ihmeessä kommentin!