lauantai 27. maaliskuuta 2010

Kenties muutama yli tarpeen?

Siivoilin tässä koruvarastojani - tarkoittaen siis niiden laittoa omille paikoilleen ja järjestämistä paremmin, mitäänhän en nimittäin saanut heitettyä pois!

Minulla on hyvin usein tunne, ettei minulla ole yhtään koruja, varsinkaan mitään tiettyihin tilanteisiin tai tiettyjen vaatteiden kanssa sopivaa, mutta mutta... Niin. Tämän inventaarion jälkeen, kun on tosissaan käynyt joka ikisen korun yksitellen läpi, voisi sanoa, että kyllä niitä koruja on - ihan joka asun kanssa ja ihan joka tilanteeseen. Pitäisi olla, tällä määrällä!



Tämän kauniin korurasian sain äidiltäni joululahjaksi Thaimaan tuliaisena. Tykkään tästä hurjasti, ja tässä säilytänkin kulloinkin eniten käytössä olevia koruja. Siitä syystä siivouksen alkaessani tämä rasia olikin aivan täynnä, tähän on nimittäin kätevä aina jättää korut käytön jälkeen, ilman, että tarvitsee alkaa etsiä niille omia koteloitaan. ;)


Tässä kulhossa on rannekoruja, joille en oikein muuta paikkaa keksinyt. Ehkä nyt saisin aikaiseksi käyttää noitakin hieman useammin, kun ne ovat tuossa sopivasti esillä aina? Tai sitten en.

Tuon vaaleanpunaisen helmirannekorun kanssa olen vähän hukassa. Tykkään siitä nimittäin aivan hurjasti, siinä on kauniita helmiä kauniine kuvioineen, mutta koska olen tarkka siitä, että korut jollain tavalla sopii asuni kanssa, tuota on tullut käytettyä aivan liian vähän. Sillekin asialle pitäisi ehdottomasti tehdä jotain!


Ja sitten ne loput korut... Niin, mitäpä tuohon nyt sitten sanomaan. Miten voikin olla yhdellä ihmisellä noin paljon koruja, miten? Joukossa paljon myös sellaisia koruja, joita olen käyttänyt ehkä kerran, vaikka ne kauniita ovatkin. Jotenkin sitä helposti tarrautuu kiireisinä aamuina vaan niihin luottokoruihin, jotka ovat helposti käden ulottuvilla.

3 kommenttia:

  1. Mullakin on AIVAN kamalasti koruja, mutta en kuitenkaan käytä kuin samoja. Sekä aina pitää uusia saada! :D Mulla on kaikki ihan sekaisin, koska ei ole oikein sellaista minne nuo laittaisin. Korulippaani (soittorasia) jonka sain joskus kauan aikaa sitten tursuaa koruja. Tarttis ostaa uusi. Sekä käydä nuo korut läpi.

    VastaaPoista
  2. Pitaija: Kiitos! :)

    melinda: Juu, minunkin pitäisi tosiaan käydä nuo vielä läpi, kunhan ehdin.

    VastaaPoista

Jätäthän ihmeessä kommentin!